Advertisement
MaxBet

U noći između ponedeljka i utorka u Njujorku će se sastati Njujork Džajantsi i Pitsburg Stilersi.

Kladionice favorizuju Pitsburg sa kvotom od 1,45, a margina na poene iznosi 45,5 poena. Sve je postavljene kako treba ako nas pitate, a i mi slično kao i kladionice verujemo u Pitsburg.

Džajantsi kao Džajantsi sa njima nikad nije dosadno. U novu sezonu ulaze sa novim trenerom, a to je Džo Džadž. Rukovodsvo Džajantsa očigledno ima poverenja u Džažda, jer je ovaj radio sa Bilom Beličekom. Generalno gledano gotovo svi saradnici Beličeka koji su kasnije dobili posao glavnog trenera su radili solidan posao, ali treba istaći da Džadž barem za sad nema iskustva kao glavni trener.

Ništa specijalno Džajantsi nisu. I dalje se ne zna u kom smeru ide ofa franšiza, a to se pre svega odnosi na igrački kadar. Tu je QB Danijel Džouns, ali i oko njega su podeljena mišljenja. Jedina svetla tačka je trkač Sakuon Barkli koji bi i ove sezone trebao da bude glavna zvezda tima.

Što se Stilersa tiče od njih se očekuje dosta bolja sezona. Glavni problem je bio startni kvoterbek Ben Roteslberger koji je povredio lakat i propustio celu sezonu, ali on se sada vraća svež i željan fudbala. Pod njegovim vođstvom svaki igrač će biti opcija, te će napad biti dosta produktivniji.

Odbrana je ostala maltene ista kao prethodna sezone, a ne zovu je bezveze čelična odbrana. U svakoj liniji tima imaju kvalitetnog mladog igrača, te će Džouns sigurno večeras biti na velikom ispitu.

Predlog za klađenje:

Nema sumnje da će Pitsburg jači tim i se osim njihove pobede bi bilo iznenađenje. Imaju dosta boljeg kvoterbeka, dosta boljeg trenera, a i generalno gledano imaju dosta dublji tim. Velika mana Džajantsa je činjenica da nemaju mnogo alata u napadu, jer ako zaustavite Sakuona Barklija, maltene ste zaustavili i napad Džajtansa. Pitsburg ima mnogo više oružja i realno je da slave.

Predlog za klađenje: Pobeda Pitsburga sa 5 i više poena razlike 1,85
Opcija 2: Pitsburg više od 25,5 poena 1,87

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.


Fotografija je preuzeta sa: https://giantswire.usatoday.com/

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.