petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njujork Džets – Las Vegas Rejders – Najava meča

Njujork Džetsi će na svom Metlife stadionu dočekati Las Vegas Rejderse. Situacija je takva da su Rejdersi favoriti sa kvotom 1,30, a margina na poene iznosi 46,5.

Njujork Džetsi:

Džetsi su evidentno najgora ekipa u ligi ove sezone. Nakon odgledanih utakmica stiče se utisak da su gori i od Klivlenda iz onih najgorih dana. Na pola sezone je došlo do poputnog raspada unutar ovog tima. Glavni trener Adam Gejs očigledno nije uspeo da uradi posao, pa je polako počeo da trejduje ono što vredi. Nakon toga su i oni bili svesni da je ova sezona propala i da treba da se razmišlja u napred. Džetsi očigledno tankuju da bi imali prvog pika na draftu za sledeću sezonu. To će biti kvoterbek Trevor Lorens od koga se očekuje da bude velika zvezda u NFL ligi.

Igra Džetsa i nije tako loša u poslednje vreme. Ako ništa drugo, dosta su popravili napad. Igraju dosta rasterećenosti, a iz te rasterećenosti možda izgledaju malo bolje .


Las Vegas Rejdersi:

Četa Čakija Grudena je imala sjajan skor i veliku šansu da se plasiraju u plej of. Onda je usledio onaj meč protiv Kanzas Siti Čifsa u kom su doživeli poraz u poslednjim sekundama meča. Čini se da su momci dali sve u tom meču, jer su već u narednom doživeli debalk protiv Atlanta Falkonsa. To je drugi uzastopni poraz za Rejderse i alarmi se polako pale. Konkurencija unutar AFC konferencije je paklena, i vreme je da se nižu pobede.

Derek Kar je odigrao katastrofalan meč protiv Falkonsa i na njemu kao vođi je da istupi i povede ovaj sjajan tim do plej ofa, jer im je tamo mesto.


Tok utakmice i predlog za klađenje:

Nećemo reći da će Rejdersi ovde pobediti 100%, jer to ne postoji, ali zaista pobeda je više nego izvesna. Iz aviona se vidi da Džetsi gube namerno sve do kraja, jer ne žele da rizikuju sa prvim pikom. Ima još nekoliko ekipa koje imaju samo jednu pobedu, tako da ne bi bilo čudno kada bi završili sa 0-16, jer prvi pik će biti osnova njihove budućnost.

No, i da igraju sa punom motivacijom opet bi bili autsajderi, jer su Rejdersi odličan tim. To je tim koji je pobedio Kanzas Siti Čifse, Nju Orleans Sejnte i još mnogo dobrih ekipa. Čaki Gruden radi sjajan posao i onaj poraz od Falkonsa je sigurno bio loš dan.

Mi smo se ovde odlučili za over poene, jer očekujemo odgovor Rejdersa, posebno Dereka Kara. On je glavni krivac za užasan poraz od Falkonsa. Danas neće biti prvog trkača Džoša Džejkobsa, što znači da će biti nešto više akcija kroz vazduh. Kar je pokazao da je dobar vođa i ne sumnjamo u njega.

Sa druge strane Džetsi igraju maksimalno rasterećeno i protiv prosečne odbrane Rejdersa će sigurno imati prostora. Oni nemaju šta da izgube, a kada igrate bez presije onda igrate i izvan svojih mogućnosti.

Sve u svemu meč na poen više i treba igrati over poene, jer igrati na Rejderse nema poente po ovako mizernoj kvoti.


Predlog za klađenje: Više od 46,5 poena 1,87

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje