utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njujork Džetsi – Bafalo Bilsi – Najava utakmice uz predlog za klađenje

Deseto kolo NFL šampionata donosi divizijski derbi između Njujork Džetsa i Bafalo Bilsa. Prema kladionicama, ovaj meč je derbi samo na papiru, jer je Bafalo favorit sa kvotom 1,05.

Posle devet odgranih utakamica Džetsi su upisali dve pobede i šest poraza, a sa druge strane Bilsi imaju šest pobeda i dva poraza.

Prethodno kolo nam je pokazalo šta znači kada nekog potcenite u NFL ligi. Masa favorita je izgubila, a da su bili favoriti sa dvocifrenim hendnikepom. Jedan od tih timova je upravo Bafalo koji je izgubio od Džeksonvil Jaguarsa. Poraz kao poraz je sastavni deo sporta, ali odavno nije viđena utakmica u kojo je Bafalo izgledao tako jadno. To se posebno odnosi na napad koji je svakako jači deo tima. Bilsi su postigli samo tri poena i jasno je da nešto mora da se menja.

Mi ovde očekujemo buđenje Bilsa, jer je pravo vreme. Polako ulazimo u drugu polovinu novembra i forma polako mora da se podiže za one najvažnije mečeve koji slede. Ovo je jako bitan meč za Bilse, jer je Nju Ingland u naletu, a tek predstoje ti mečevi koji će odlučiti ko će osvojiti diviziju.

Verujemo da su Bilsi ipak pravi tim, i da ćemo danas videti njihovo pravo lice. Protivnik je idealan za jednu ubedljivu pobedu, jer zbog divizije će morati da igraju sa svih 100% cele utakmice, a neko potcenjivanje pada u vodu, jer su izgubili od Džeksonvile, jednog od najgorih timova u ligi.

Džetsi igraju sa rezervnim kvoterbekom, i to je dobra vest po Bafalo. Jesu Džetsi postigli 30 poena protiv Koltsa, ali to je mahom bilo u garbidž tajmu kada je sve bilo rešeno. Očigledan je napredak od kada je Zek Vilson na listi povređenih, odbrana je nešto bolja, ali su daleko od toga da mogu da se nose sa timom kakav su Bilsi.

Postići tri poena sa ovakvim napadačkim potencijalom je sramno. Ne verujemo da će se to ponovoti, šta više, mislimo da će Bilsi biti na nivou i da će sasuti 30 poena i pokazati da je poraz od Džaguarsa bio samo loš dan.

Predlog za klađenje: Bafalo više od 28,5 poena

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje