sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Njušimo iznenađenje

Kevin Anderson jeste top 10 igrač, i igra dobro u poslednje vreme, ali kvota 1,35 na njega protiv Karenja Busta je zaista smešna. Činjenica jeste da Anderson vodi 4-0 u međusobnim duelima i sigurno je to jedan od razloga ovako niske kvote, ali po našem mišljenju polako, ali sigurno dolazi do zamora materijala kod Andersona.

Ne zaboravite da je on osvojio turnir u Njujorku, pa odmah nakon toga igrao finale Akapulka i sad igra ovde u Indijan Welsu. Vidno se mučio protiv skromnog igrača kakav je Kiker kojeg je slomio tek posle dva taj brejka. Ovo su jasni pokazatelji da je Andersonu odmor neophodan i da je samo pitanje vremena kada će biti poražen.

Busta jeste nepredvidiv igrač, ali odigrao je sjajan meč protiv Medvedeva. Oscilacije je sveo na minimum i svaku svoju šansu znalački je iskoristio. Bez obzira što je ovde autsajder po našem mišljnju on ima svoje šanse.

U ova dva meča Anderson je napravio ukupno dva brejka i oba su bila protiv Donskoja kojeg je takođe pobedio posle velike borbe. Kiker je igrač koji se ne može pohvaliti nekim servisom i ako njemu nije uspeo da oduzme serivis svsakako će mu još teže biti sa Bustom.

Predlog: kontra hendikep na Bustu 3,5 1,72

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje