četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Igrač Real Madrida nagovestio kraj karijere

Andres Nocioni objavio je penziju putem pisma upućenom javnosti koje je objavio na svom Twitter nalogu. Igrač Real Madrida se oporostio od navijača rekavši da će dati sve od sebe u poslednjih par meseci koji mu preostaju.

„ Daću sve od sebe da osvojim Evroligu i Endesa ligu. Živim kako sam i igrao, uvek sam bio iskren i dao sve od sebe za svaki klub u kojem sam nastupao. Želim da završim karijeru na najvišem mogućem nivou u najvećem klubu na svetu“.

Moja najveća želja je bila da uspem u Evropi, a ja sam uspeo i to, a zaigrao sam i u NBA. Vikao sam, plakao, radovao i stasao. Nikada nisam odustajao. Ni u najgorim momentima, koje sam takođe imao“.
 
„ Na kraju bih želeo da se zahvalim klubovima u Argentini, Španiji i SAD što su me prihvatili. Potrudiću se da završim karijeru trijumfalno“.
Nocioni profesionalno igra košarku već 21. godinu, a nastupao je za klubove u domovini, a od španskih za Tau Ceramicu (Baskoniu), Manresu i Real Madrid. U NBA je nosio klubove Bullsa, Kingsa i Sixersa.
Osvojio je Evroligu sa Realom, bio najkorisniji igrač F4, dok je osvojio i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama 2008.

Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vesti https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/ . Ukoliko imate nekih sugestija ili kritika, pišite nam u komentaru ispod.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje