četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Norvežani su poznati po efikasnim utakmicama

Sa početkom od 16 sati i 30 minuta na programu je utakmica 18. kola norveškog OBOS-ligaena u kojoj će se sastati KFUM Oslo i Sandnes.

KFUM Oslo se trenutno nalazi na 12. poziciji, dok na svom kontu ima ukupno 17 bodova te učinak od 4 pobede, 5 remija i 8 poraza.



Sandnes, sa druge strane, ima 7 pobeda, 4 remija kao i 6 poraza te u ovom trenutku zauuzima 7. mesto na tabeli i to sa ukupno 25 poena.

Međusobne utakmice: KFUM Oslo – Sandnes (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim okršajima, KFUM Oslo i Sandnes su u prošlosti, tačnije od maja 2016 i avgusta 2020. godine, odigrali ukupno 5 utakmica. Možemo da primetimo da su tokom tog perioda obe ekipe bile veoma raspoložene za postizanje golova jer su se njihove mreže zatresle ukupno 24 puta.

Zahvaljujući tome, na svakom od navedenih 5 utakmica je bio dobitan tip “3+“ (1,60), dok smo bar četiri gola i tip “4+“ (2,45) videli čak 4 od 5 puta.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje