petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Norvič posle trenera počeo sa dovođenjem pojačanja!

Norvič Siti želi da naredne sezone izbori mesto u Premier ligi, posle dolaska novog trenera o čemu smo vam već pisali, ovaj tim pojačao je i napadač Barnslija, Marlej Vatkins, pošto mu sa prethodnim klubom ističe ugovor. Ugovor će biti potpisan do juna 2020.godine.

Marlej Vatkins je počeo svoju karijeru u Svonsiju, odkle prezi u ekipu Čeltnem, a zatim su usledili odlasci u Bat Siti i Hereford Junajted, u škotski Invernes prelazi 2013-te godine, a 2015-te postaje igrač Barnslija, za koji je odigrao 87 utakmica, postigao 18 golova uz 18 asistencija.

O transferu u Norvić je rekao: ,, Norvič je klub sa ambicijom ulaska u Premijer ligu, tako da sam zaista srećan što sam ovde. Postoje svi uslovi da klub napravi uspeh“.

Novi trener Norviča, Daniel Farke je rekao: ,,Marlej je prethodnu sezonu odigrao na brilijantan način i dokazao se na ovom nivou. Postigao je 10 golova i zabeležio 9 asistencija, a može da igra u samom napadu ili na krilu. Izuzetno je fizički snažan i daje nam raznovrsnost u napadu.“


Da li Norvić pravi tim koji će se smatrati favoritom u sledećoj sezoni Čempionšipa?

 

 

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje