petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novak Đoković – Aleksander Zverev – Najava meča

Dođosmo i do same završnice grupne faze završnog Mastersa u Londonu. Stanja na tabeli je takvo da će direktan duel između Novaka Đokovića i Aleksandera Zvereva odrediti ko će kao drugoplasirani iz grupe na medgan Dominiku Timu u polufinalu. Kladionice su dale prednost Đokoviću sa kvotom 1,35, a margina na gemove je postavljena na 22,5.

Novak Đoković je odigrao očajan meč protiv Danila Medvedeva. Bio je apsolutno nadigran u svakom smislu, i mi smo tu i očekivali da će biti teško za njega. Tipovali smo da će na meču biti 22,5 gemova, a na kraju nije došlo, jer je Medvedev bio superioran. Đoković je bio malodušan, očajan na riternu, a još gori u polju. Baš mu ništa nije polazilo za rukom, a taj meč je pokazao da nije u najboljoj formi.

Što se Zvereva tiče on je uspeo da dobije Švarcmana, ali daleko od toga da je blistsao. Na njegovu sreću imao je za protivnika igrača koji se ne može dičiti dobrim servisom, i samo je to odlučilo pobednika. Švarcman sa onako lošim servisom je često bio u defanzivi i na kraju je to Zverev iskoristio. No, i taj meč je pokazao da je Zverev u velikom padu forme i da mu se ne može verovati. Mnogo oscilacija, ponovo problemi sa duplim greškama, jednostavno u njegovom stilu.

Iz svega se može zaključiti da obojica ne igraju ni približno kako mogu, ali prednost dajemo Đokoviću samo zbog jedne stvari, a to je glava. Đoković je sposoban da u kontinuitetu dobija mečeve i kada ne igra najbolje. Ne verujemo da će ponoviti onako lošu partiju na riternu, a pošto Zverev ponovo ima probleme sa duplim greškama za očekivati je da će Đoković biti dosta agresivniji na riternu prilikom drugog servisa. Kada je igra u polju u pitanju i tu je Đoković bolji, ali opet treba istaći da sve počinje od servisa.

Glava, iskustvo sve je na strani Đokovića i to će doneti prevagu iako Đoković ne igra ni približno kako može.

Predlog za klađenje: Pobeda Đokovića 2-0

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje