petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novak Đoković – Aleksander Zverev – Najava meča uz predlog za klađenje

Nakon veoma lako zarađenih parA (zahvaljući Medvedevu) okrećemo se drugom polufinalu u Torinu. Snage će odmeriti Novak Đoković i Alekasnder Zverev.

Kladionice favorizuju Đokovića sa kvotom 1,33 dok je margina za gemove postavljena na 22,5.

Apsolutno je normalno da je Đoković favorit i da se mi pitamo ova kvota bi bila još manja. Nakon osvajanja titule u Parizu, Đoković je u Torinu potvrdio da se nalazi u vrhunskoj formi. Zabeležio je tri rutinske pobede. Neki će reći da je imao laku grupu, što je tačno, ali pobede su pobede i one daju samopouzdanje pred one najvažnije mečeve.

Sa druge strane, Zverev je imao sreće da mu Beretini preda u prvoj rundi. Nakon toga je izgubio od Medvedeva u jednom trileru, da bi u trećoj rundi savladao Huberta Hurkača. Ne izgleda najbolje Zverev. I sam je rekao da jeda čeka da se završi sezona, jer je odigrao mnogo mečeva i osvojio dosta titula. Ipak, ovakvi mečevi, protiv najboljih tenisera mu moraju dati motiv i verujemo da će večeras Zverev dati 120% svojih mogućnosti.

Zverev će biti prvi rival Đokovića koji može da računa na svoj servis. Rubljov, Rud i Nori nisu igrači koji se diče nekim servisom, a taj udarac na ovako brzoj podlozi može da bude prednost. Zverev se ne plaši Đokovića, već ga je pobeđivao i to u onim bitnim mečevima.

S obzirom da prvo polufinale nije donelo neku neizvesnst ovo drugo bi moralo. Ide na to da ovi završni mečevi donesu spekaktl, a u poslednje vreme mečevi između Đokovića i Zvereva jesu spektakli. Iz tog razloga preporučujemo over gemove.

Predlog za klađenje: Više od 21,5 gemova 1,60

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje