subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novak Đoković – Danil Medvedev – Najava finala US Opena

Veliko finale US Opena donosi duel između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva. Posle dugo vremena poklopilo se na grend slemu da se u velikom finalu sastanu prvi i drugi nosilac.

Favorit za podizanje trofeja je Novak Đoković čija se pobeda plaća kvotom 1,40, dok je margina za gemove postavljena na …

Istorijski meč za Novaka Đokovića, jer ako pobedi postoje prvi teniser u Open eri koji je osvojio kalendarski slem, i postaje prvi igrač po broju osvojenih grend slemova. Zaista, vrhunsko dostignuće i za to se treba izboraiti.

No, danas mu neće biti lako, jer ima slabiji prototip sebe u vidu Danila Medvedeva. Rus je brutalno spreman za ovaj meč i samo je na ovo čekao. Dakle, veliko finale, protiv nekog iz velike trojke, pa da vidimo da li on to ima u sebi, ili nema.

Ako bi gledali sve mlađe tenisere koji spadaju u tu grupu Nextgen, Medvedev je igrač koji možda i najviše ne odgovara Đokoviću. Prosto, gaje isti stil igre i razlika između njih dvojice osim godina jeste mentala stabilnost. Đoković je u tom segmentu posebna priča i Medvedev još nije na tom nivou. Ipak, ako gledamo igrački Medvedev može da mu parira u apsolutno svakom segmentu igre. Jako dobra servsa, odlično kretanje, odličan bekend i videćemo ko će ovde koga nadjačati.

Ovaj meč se igra do poslednjeg atoma snage. Ovaj US Open možda nije bio dobar u smislu igrača koji su na njemu igrali, ali je bilo dosta spektakularnih mečeva. Ni ovo finale vrlo verovatno neće biti izuetak, jer ako neko od ove dvojice dobije sa 3-0 to će biti pravo iznenađenje bez obzira ko dobio. Zato, treba probati sa gemovima, ili biti neutralan i uživati u meču.

Predlog za klađenje: Više od 37,5 gemova 

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje