četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novak Đoković – Danil Medvedev – Najava meča

Duel između Novaka Đokovića i Danila Medvedeva je svakako derbi dana. Kladionice nude 1,40 na pobedu Đokovića, a margina je postvaljena na 22,5 gemova.

Kvota na pobedu Đokovića zaista izgleda primamljivo, ali opet treba biti oprezan, jer je Medvedev u dobroj formi i to ne krije. Momak iz Rusije je pun samopouzdanja, jer je u London došao sa titulom iz Pariza, a ovde je u prvom kolu održao čas tenisa Zverevu. Zaista izgleda sjajno i prema njegovim rečima spreman je na sve protiv Đokovića.

Đoković sa druge strane jeste dobio Švarcmana lagano, ali taj meč nikako ne može biti pravi reper na osnovu kojeg mi možemo odrediti u kakvoj se formi nalazi. Novak je slabio igrao u Beču, Pariz nije igrao i ovde u Londonu je igrao protiv igrača koji može da mu pripreti samo na šljaci. Sve je nepoznanica kada je on u pitanju i može se reći da je ovo pravi test za njega da vidi gde se nalazi.

Mi ovde vidimo jedan tesan i uzbudljiv meč. Medvedev je tip igrača koji apsolutno ne odgovara Novaku. Medvedev je odličan igra kada je igra sa osnovne linije u pitanju. Novak neće moći da računa na one lake poene, jer je Medvedev kao pokretni zid. Novak više voli da igra protiv igrača koji se mnogo više uzdaju u servis, jer tu dolazi do izražaja njegova defanziva. Kada naleti na igrače koji mogu da prebacuju do sutra (Agut, Nadal, Medvedev) onda dolaze i problemi, jer se često dešava da Novak ne može da ih probije.

Još jedna dobra stvar po Medvedeva jeste njegov servis. Da biste igrali egal meč morate imati dobru servu, ali ne treba se samo oslanjati na nju. Medvedev ima odličan servis koji ume da ga izvuče iz neugodnih situacija.

Sve u svemu očekujemo spektakl koji vrlo vervatno ide u tri seta.

Predlog za klađenje: Više od 22,5 gemova

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje