petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

NOVAK ĐOKOVIĆ – RAFAEL NADAL – NAJAVA VELIKOG FINALA U RIMU

Organizatori turnira u Rimu mogu biti prezadovoljni, jer su dobili najbolje što su mogli da dobiju zz muškog turnira. U velikom finalu gledaćemo sudar titana između Novaka Đokovića i Rafaela Nadala. Biće to njih 54. duel i jasno je da je to jedno od najvećih rivalstava ne samo u tenisu, nego inače u sportu.

Kladionice su postavile Nadala za favorita u ovom meču ugledajući se na teške mečeve Đokovića na putu ka finalu. Đoković je igrao maratonske mečeve protiv Del Potra i Švarcmana, i pitanje je dal je uspeo da se oporavi. Nismo sigurni da li je to ispravno od strane kladionica, jer Đoković u poslednje vreme dominira protiv Nadala, a igrati protiv Đokovića na konto umora je za nas u najmanju ruku amaterski. Ovo je veliko finale, ta finala se igraju na čist adrenalin, ali videćemo.

Nadal je činjenica podigao svoju igru u odnosu na Monte Karlo i Madrid. To što je izgubio od Cicipasa u Madridu nije veliko iznenađenje, jer je opšte poznato da Nadal najmanje voli tu madridsku šljaku. Ova podloga u Rimu je dosta sporija, a što je sporije to je bolje za Nadala.

Mnogo je stvari zbog kojih bi igrali na Đokovića danas. Đoković je u poslednje vreme igrao rutinski i protiv Nadala i protiv Federera. Može se slobodno reći da Nadal polako počinje da se „plaši“ tih mečeva, jer po pravilu gubi. Đoković igra sa velikim samopouzdanjem protiv najvećih rivala, i uglvnom je on pobednik.

Druga stvar je Nadalova fizička sprema. Naše mišljenje je da Nadal nije još uvek 100 % spreman i da se nije sezona šljake, ubeđeni smo da bi on odvano pauzirao. Fizička sprema je oduvek bila važna za šljaku, jer kada Nadal nema snage i nije sto % spreman, onda ne može da dominira kao što to inače radi.
Forma se tempira za krunu sezone na šljaci, a to je Rolan Garos.

Đoković nema problema sa Nadalovim spinovima, sjajno riternira i u jednom egal meču svakako ima svoju šansu iako se igra na šlajci. Bez obzira što se igra na šljaci mora se istaći da su kladionice malo potcenile Đokovića, a mi ćemo to pokušati da iskoristima.

Predlog za klađenje: Pobeda Đokovića 2,40 Maxbet

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje