utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Nove promene u redovima skopskog Vardara

Makedonski predstavnik u Ligi Evrope, Vardar iz Skoplja, danas je pretrpeo nove promene u timu, s’ obzirom da su otišla dvojica igrača, ali i da su ujedno angažovana dva pojačanja.

Dres “crveno-crnih“ iz prestonice Makedonije skinuli su defanzivni vezista Stefan Spirovski (7n/0g/0a) koji je prešao u Ferencvaroš i desni krilni napadač Damir Kojašević (6n/1g/0a) čija destinacija i dalje nije poznata.

Stefan Spirovski (levo) i Damir Kojašević (desno)

Sa druge strane, ekipu Vardara pojačali su srpski vezista Vanja Marković iz poljske Korone i ruski napadač Maksim Maksimov iz litvanskog Trakaja.

23-godišnji defanzivni vezista Vanja Marković stigao je besplatnim transferom iz poljske Korone, pošto je još od početka jula dobio voljno u potrazi za novom sredinom, a potpisao je dvogodišnji ugovor. Za ovu ekipu je od leta 2013. godine, kada je stigao iz omladinskog pogona Partizana, ostvario ukupno 70 nastupa, gde je pritom postigao 3 gola i 2 asistencije.

21-godišnji centralni napadač Maksim Maksimov kupljen je od litvanskog Trakaja za još uvek nepoznatu sumu, a saradnju sa novim klubom zaključio je do leta 2020. godine. U dresu Trakaja nastupao je od aprila tekuće godine, a tokom ove sezone uspeo je da na 15 odigranih utakmica postigne  8 golova i 2 asistencije i tako postane prvi strelac ekipe.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje