petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi Beograd lako do plasmana u polufinale plej-ofa

Vaterpolisti Novog Beograda potvrdili su plasman u polufinale plej-ofa Super lige, pošto su u poslednjem četvrtfinalnom duelu još jednom lako savladali Zemun rezultatom 20:6. Ekipa Vladimira Vujasinovića u borbi za finale igraće sa Crvenom zvezdom, dok će se u drugom polufinalu sastati Radnički i Šabac.

Novi Beograd je obezbedio plasman u polufinale već posle prve utakmice, u kojoj je slavio sa 14:2, ali je bez obzira na to ponovio odličnu igru i u drugom meču i bio je još ubedljiviji. U meču sa Zemunom, trener Vujasinović odmarao je reprezentativca Miloša Ćuka, jer se već 12. maja igra prvi meč sa Zvezdom.

Domaćin je poveo 4:0 i u laganom ritmu je konstantno uvećavao razliku.. Po četiri gola u pobedničkom timu postigli su Gardašević i Martinović, tri Sušiašvili, a po dva Asanović, Nikolov i Avramović. Kod Zemunaca istakli su se Mitrović i Perković koji su postigli po dva gola.

Polufinale plej-ofa se igra na dve pobede, a termini su 12. maj, 15. maj i, ako bude potrebe, 19. maj.

Novi Beograd – Zemun 20:6 (4:0, 5:2, 5:2, 6:2)

NOVI BEOGRAD: Rističević, Filipović 1, Tomić, N.Bursać, V.Bursać, Radulović 1, Gogov 1, Gardašević 4, Avramović 2, Šušiašvili 3, Nikolov 2, Asanović 2, Vlahović, Martinović 4. Trener: Vujasinović.

ZEMUN: Tanović, Milošević, Jović, Stefanović 1, Perković 2, Ljubenović, Mitrović 2, Mihailović, Jovanović, Popović, Andrejević 1, Vukazić, Pešić, Japundžić. Trener: Vukotić.


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje