petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi odlasci iz Tambova!

Ruski prvoligaš Tambov se nalazi u velikim finansijskim problemima i veliko je pitanje da li će sezonu u tamošnjoj Premijer Ligi uspeti da privedu kraje. U međuvremenu su izgubili veliki broj stadnardnih prvotimaca, a samo danas su iz redova “Vukova“ otišla dvojica, desno krilo Anton Kilin i defanzivni vezista Pavel Karasjov.

Kilin za sada privremeno napušta matični klub i odlazi na pozajmicu do kraja sezone u Akron iz Toljatija, ekipu iz druge lige. On je od početka sezone 2020-21 za Tambov nastupio 15 puta, bez ikakvog rezultatskog doprinosa.

Što se tiče Karasjova, on je uz golmana Rižikova bio najstandardniji igrač kluba, odigravši 21 utakmicu na kojima je postigao 1 pogodaka i upisao 2 asistencije. On će svoju karijeru nastaviti u beloruskom BATE-u iz Borisova.

Ovo nisu jedini i svakako neće biti jedini odlasci iz kluba tokom zimske pauze, a preostaje nam da vidimo kako će ekipa izgledati do prolećnog dela sezone u prvenstvu Rusije. Ukoliko Tambov nastavi da se takmiči nema sumnje da ih čeka relegacija u niži rang.


Naslovna fotografija: Youtube/ФК «ТАМБОВ» (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje