četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi „peh“ za Blekburn

Engleski drugoligaš – Blekburn Rovers do kraja prvenstva ostao je bez „usluga“ nemačkog internacionalca – Luisa Holtbija koji je pretrpeo ozbiljniju povredu.

29-godišnji ofanzivni vezista se povredio na utakmici protiv Midlsboroa, kada je tokom prvog poluvremena morao da napusti teren. Medicinske analize su pokazale da je Holtbi doživeo povredu ligamenata kolena, stoga mu predstoji pauza od 12 nedelja (kako je potvrđeno od strane samog kluba).

Nemački fudbaler je tako praktično van stroja do kraja aktuelne sezone, a eventualno bi mogao da zaigra ukoliko bi Roversi izborili nastupe u plej-ofu za plasman u Premijer ligu. Holtbi je tokom prošlog leta stigao u Blekburn i ove sezone odigrao je 18 utakmica uz tri postignuta pogotka.

Svakako novi veliki problem za Roverse, koji su predhodno ostali i bez najboljeg strelca kluba – Bredlija Deka (9 golova), stoga im predstoji teška „borba“ da se domognu plej-ofa, jer trenutno zaostaju šest bodova u odnosu na poslednje mesto koje vodi u spomenuto doigravanje.

Fotografija preuzeta sa sajta: https://www.rovers.co.uk/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje