sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Novi superstar Njukasla: Iz kluba su najavili osvajanje Lige šampiona!

Odlični brazilski vezista Bruno Gimaraeš je pojačao redove Njukasla stigavši iz Liona u transferu vrednom 42 miliona evra. Ovim potpisom je postao drugi najplaćeni igrač svih vremena koga je Njukasl kupio. Ugovor je potpisan na 4 godine, a otkriva nam kako se odlučio baš za Njukasl.

Klub mi je predstavio vrlo zanimljiv projekat. Bili su vrlo srdačni i iskreni te su o budućnosti kluba govorili sa velikim entuzijazmom. Jasno je da nam je glavni cilj ove sezone ostanak u ligi, ali u sezonama koje dolaze cilj je igrati Ligu šampiona i osvojiti je. Verujem u sve što su rekli„, izjavio je Bruno i nastavio:

Postaćemo prava sila u evropskom fudbalu. Njukasl je već sad klub sa, puno navijača, velikom tradicijom i bogatom istorijom i nisam imao nikakvih dilema oko toga trebam li prihvatiti ovaj izazov ili ne„.

Da podsetimo, Njukasl je ove zime potrošio 110 miliona evra na nove igrače sve sa ciljem opstanka u Premijer ligi. Trenutno je klub sa Sent Džejms parka pretposlednji na tabeli, sa bodom manje od Noriča koji je u sigurnoj zoni.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje