Advertisement
MaxBet

Nakon sednice Upravnog odbora KK Zadra, doneta je odluka da se nastavi saradnja sa dosadašnjim trenerom ekipe – Ante Nazorom koji je potpisao ugovor na još dve godine.

“Velika je privilegija biti trener Zadra, zato sam srećan sam što smo produžili saradnju, našli smo se na istom putu i košarkaškoj filozofiji. Puni entuzijazma okrenuti smo ka novoj sezoni, a već smo počeli da radimo na svim poljima kako bi naredna godina bila što bolja i uspešnija”, kazao je Nazor i zatim dodao:

Imamo dovoljno vremena. Počeli smo da radimo intenzivno. Tražimo pojačanja, glavne i pomoćne igrače, kao i one koji bi trebalo da budu osposobljeni upravo iz omladinskog pogona. Ono što me naročito raduje je da je uprava kluba ozbiljno shvatila ovaj prelazni rok. Sad se odvijaju glavne stvari što se tiče napretka mladih igrača, sastavljanja ekipe, ostavljanja filozofije igre ne samo u seniorskom pogonu nego i u celom klubu. To je jednako bitan period kao i takmičarski. Puni smo entuzijazma krenuli da sve postavimo na zdrave noge“, dodao je trener Zadra.

Nazor trenutno po treći put u karijeri predvodi ekipu Zadra, a radio je i kao trener mlade reprezentaticije Hrvatske, Splita, Cibone i MZT-a.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.