četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe ekipe imaju mnogo izostanaka u poslednjem kolu, ali domaćini su nešto bliži bodovima!

Večeras od 19 časova i 30 minuta na stadionu “Toumba“ u Solunu odigraće se utakmica poslednjeg, 6. kola play-off grupe grčke Super League u kojoj će se sastati PAOK i Panathinaikos.

PAOK se trenutno nalazi na 3. poziciji sa 8 bodova iz 4 utakmice, a zabeležili su 2 pobede i 2 remija, s’ tim što im je zbog pravila takmičenja dodatno još 2 boda. Kod kuće su uzeli 3 boda iz 2 utakmice, a zabeležili su 1 pobedu (nad Panioniosom, 1:0) i 1 poraz (od AEK-a, 1:0).

Panathianikos se trenutno nalazi na 2. poziciji sa 8 bodova iz 4 utakmice, a zabeležili su 2 pobede, 1 remi i 1 poraz, s’ tim što im je zbog pravila takmičenja “poklonjen“ još 1 bod. U gostima su odigrali 2 utakmice i pritom su uzeli 1 bod, a zabeležili su 1 remi (protiv Panioniosa, 1:1) i 1 poraz (od AEK-a, 1:0).


S’ obzirom da je ovo poslednje kolo grčkog prvenstva i PAOK-u i Panatinaikosu danas su potrebna 3 boda uz remi ili poraz AEK-a protiv ekipe Panioniosa da bi uspeli doći do liderske pozicije, tj. do kvalifikacija za Ligu Šampiona i titule prvaka Grčke. Uzimajući u obzir izostanke igrača i jedna i druga ekipa imaće mnogo problema, ali za nijansu je bodovima bliži večerašnji domaćin, ekipa solunskog PAOK-a.

Naime, za PAOK večeras zasigurno neće nastupiti defanzivni vezista Ergys Kace (9n/1g/3a), ofanzivni vezista Dimitrios Pelkas (26n/7g/2a), levi krilni napadač Amr Warda (13n/2g/3a), desni krilni napadači Giannis Mystakidis (31n/6g/3a) i Djalma (44n/5g/5a), dok je prvi golman Panagiotis Glykos (47/-30g) pod upitnikom zbog povrede (velika je verovatnoća da će se pojaviti na terenu). Čak i ako Glykos ne nastupi, njega podjednako dobro može da zameni i srpski golman Željko Brkić.

Što se tiče Panathinaikosa, oni neće moći da računaju na veliki broj veoma bitnih igrača, kao što su levi bek Diamantis Chouchoumis (12n/0g/0a), štoperi Rodrigo Moledo (39n/3g/0a) i Rasmus Thelander (10n/0g/0a), centralni vezista Zeca (40n/0g/1a), levi krilni napadači Sebastian Leto (35n/11g/6a – drugi strelac) i Paul-Jose Mpoku (36n/4g/4a) i centralni napadač Marcus Berg (44n/31g/10a – prvi strelac i prvi asistent).


Uzimajući u obzir povrede, formu, prethodne međusobne susrete, dolazimo do zaključka da je najrealniji tip za ovu utakmicu kombinacija “1X&0-2“ koja se u kladionici Maxbet plaća kvotom 1,80. Pored toga, kvota za tip “0-2“ gola u istoj kladionici iznosi 1,60.

PAOK jednostavno mora da iskoristi probleme zeleno-belih prvenstveno izostanke prvog i drugog strelca ekipa. Ova ekipa ima zaista mnogo kvaliteta i Liga Šampiona trebala bi da bude njihova realnost!


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje