četvrtak, 28. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe mreže su se zatresle 10 puta u nizu!

Ekipe Karmiotissa i Achnas sastaće se ovog utorka, u okviru 32. kola kiparskog šampionata – First Division, a taj meč je na programu od 18 sati po našem vremenu.

Karmiotissa se u okviru relegacione grupe nalazi na poslednjoj, 14. poziciji s obzirom na to da je do sada osvojila samo 22 boda i ostvarila 4 pobede, 10 remija i 16 poraza.

Achnas, sa druge strane, ima skor od 9 pobeda, 7 remija kao i 15 poraza zbog čega se u ovom trenutku sa ukupno 34 poena nalazi na 10. poziciji, što je mesto iznad zone za ispadanje.

Međusobne utakmice: Karmiotissa – Achnas (www.flashscore.com)

Kada je reč o njihovim međusobnim okršajima možemo da primetimo da su susreti Karmiotisse i Achnasa već postali poznati po golovima sa obe strane. Ove dve ekipe su se do sada sastale ukupno 10 puta, u periodu od oktobra 2016. do februara 2021. godine, pa je samim tim tip “GG“ bio dobitan deset puta zaredom. Ukoliko verujete u nastavak ovog niza, navedeni tip se plaća odličnom kvotom od oko 2,15.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje