petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe mreže su se zatresle 10 puta zaredom!

Sa početkom od 19 sati i 30 minuta na programu je utakmica 22. kola nemačke Regionallige West u kojoj će SV Rodinghausen ugostiti Fortunu Dusseldorf II.

Rodinghausen se u ovom trenutku nalazi na 8. poziciji, na svom kontu ima ukupno 41 bod, a do sada je ostvario 12 pobeda, 5 remija kao i 10 poraza.

Dusseldorf II je od početka sezone upisao po 9 pobeda, remija i poraza pa na današnju utakmicu stiže sa 36 osvojenih poena i kao 9. tim na tabeli.

Međusobne utakmice: Rodinghausen – Dusseldorf II (www.flashscore.com)

Kada je reč o međusobnim duelima Rodinghausena i Dusseldorfa II, možemo da primetimo da su u periodu od avgusta 2016. do avgusta 2021. godine i jedni i drugi bili vrlo napadački orijentisani. Za to vreme su odigrali ukupno 10 ligaških utakmica na kojima su postigli čak 45 pogodaka, a na svakom od navedenih mečeva je bio dobitan tip “GG“ (1,65). Pored toga, tipove “3+“ (1,75) i “GG3+“ (2,00) smo mogli da naplatimo 9 od 10 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje