petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe mreže su se zatresle na 10 utakmica u nizu!

U okviru četvrt-finala kupa Slovenije odigraće se utakmica između Maribora i Domžala, a taj duel je na programu ovog četvrtka od 20 sati i 15 minuta.

Maribor je trenutno trećeplasirani tim u prvoj ligi Slovenije, sa ukupno 24  poena posle 14 odigranih utakmica, dok Domžale imaju 15 poena i zauzimaju 8. mesto na tabeli. Što se tiče kupa, i jednima i drugima će ovo biti prva utakmica u sezoni.

Međusobne utakmice: Maribor – Domžale (www.flashscore.com)

Ipak, ono što nam je najinteresantnije u vezi sa ekipama Maribora i Domžala jesu njihove međusobne utakmice, tačnije poslednjih 10 odigranih između novembra 2019. i septembra 2021. godine. Tokom tog perioda ovi timovi su uspeli da postignu čak 43 gola (u proseku 4,3 po meču) što je bilo dovoljno da svaki put vidimo tip “GG“ (1,70), kao i da tipovi “3+“ (1,85) i “GG3+“ (2,15) prođu 9 od 10 puta. Hoće li Maribor i Domžale nastaviti sa ovakvim rezultatima?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje