sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Obe mreže su se zatresle na prethodnih 13 utakmica

Ekipe Hapoel Afula i Hapoel Petah Tikva sastaće se ovog petka, sa početkom od 14 časova, a reč je o utakmici 16. kola izraelske Leumit League.

Hapoel Afula se u ovom trenutku nalazi na 13. poziciji s obzirom na to da je do sada ostvario 4 pobede, 3 remija i 8 poraza i time sakupio 15 bodova.

Što se tiče gostujućeg tima, Hapoel Petah Tikva na svom kontu ima 13 poena i skor od 3 pobede, 4 remija i 8 poraza zbog čega se sada nalazi na 14. poziciji.

Međusobne utakmice: Hapoel Afula – Hapoel Petah Tikva (www.flashscore.com)

Dakle, radi se o susretu ekipa sličnog kvaliteta i gotovo identičnog niza rezultata u dosadašnjem toku ove sezone. Da ovaj okršaj bude još zanimljiviji pobrinuli su se i rezultati sa njihovih međusobnih susreta Hapoel Afule i Hapoel Petah Tikve, jer su se na svakom od poslednjih 13 zatresle obe mreže.

Za četrnaesti u nizu “GG“ se nudi kvota 1,80, dok se prvi “NG“ posle skoro 7 godina plaća kvotom 1,85. Koji od ova dva tipa ćemo videti na današnjem meču?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje