sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Očajni Kecmanović poražen u prvom kolu Indijan Velsa

Srpski teniser Miomir Kecmanović nije uspeo da se plasira u drugu rundu Indijan Velsa. Na Kecmanovićevom putu se isprečio Australijanac Aleksej Popirin koji je slavio rezultatom 2:0, po setovima 6:3 7:6 (7:4).

Očajno izdanje Kecmanovića u svim segmentima igre. Loše je servirao, bio loš u polju i naravno sa takvom igrom nije imao šta da traži.

U prvom setu sve je bilo u egalu do šestog gema kada je Popirin napravio brejk i poveo sa 4:2. Od tog trenutka Australijanac se fokusirao isključivo na svoj servis i to mu je donelo rezultat.

Drugi set Kecmanovič počinje loše, jer je protivnik napravio brejk. Poveo je Popirin sa 2:0 i sve je išlo na njegovu vodenicu do desetog gema kada je servirao za pobedu. U tom trenutku došlo je do velikog pada u igri, što je Kecmanović iskoristio za povratak u meč. Drugi set je otišao u taj brejk, a u njemu je Kecmanović imaš veliku šansu. Imao je srpski teniser 4:2 i dva servisa, ali na njegovu žalost nijedan nije iskoristio. Za takvu igru je bio kažnjen veoma brzo, jer je Popirin popravio servis i bez većih problema priveo meč kraju.

Popirin će u drugoj rundi igrati protiv Poljaka Huberta Hurkača.

Ostsali rezultati:

Altmajer – Kveri 6:2 6:4
Danijel – Kolšrajber 6:2 6:4
Taberner – Munar 6:3 6:3

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje