petak, 19. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od 2011. godine svaki put su se zatresle obe mreže!

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica između Volsungura i Njardvika koja će se odigrati u sklopu islandske Division 2.

Volsungur se uoči ovog duela nalazi na poslednjoj, 12. poziciji, na svom kontu ima samo 4 boda, a do sada je ostvario 1 pobedu, 1 remi i 9 poraza.



Njardvik, sa druge strane, ima skor od 5 pobeda, 2 remija i 3 poraza te na ovu utakmicu stiže kao šestoplasirani tim na tabeli sa ukupno 17 poena.

Međusobne utakmice: Volsungur – Njardvik (www.flashscore.com)

Utakmice između ova dva tima su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka sa obe strane, a o tome govori i podatak da su na poslednjih 10 susreta igrači Volsungura i Njardvika bili precizni čak 39 puta. Trebalo bi napomenuti i to da su se svaki put zatresle obe mreže, a da smo bar 3 gola videli na čak 9 od 10 utakmica.

Za nastavak navedenog niza i još jedan “GG“ kladionice nam nude kvotu 1,55, a ako mislite da ćemo videti bar 3 pogotka možete odigrati i tipove “3+“ i “GG3+“ koji se plaćaju kvotom 1,30, odnosno 1,70.


Fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje