subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od 2012. godine su slavili 8 puta i primili samo 1 gol

Sa početkom od 19 sati i 15 minuta na programu je utakmica 9. kola bugarske Prve Lige u kojoj će snage odmeriti Botev Plovdiv i Etar.

Botev Plovdiv na ovu utakmicu stiže kao 12. tim na tabeli jer je od početka ove sezone sakupio 8 bodova, pritom ostvarivšo 2 pobede, 2 remija i 4 poraza.



Etar, sa druge strane, ima samo 1 bod i zauzima poslednje, 14. mesto na tabeli. Na 8 odigranih utakmica ovaj tim je zabeležio 1 remi i čak 7 poraza.

Međusobne utakmice: Botev Plovdiv – Etar (www.flashscore.com)

Iako ni Botev Plovdiv ne može da se pohvali kvalitetnim partijama na početku ove sezone, protiv Etara su očekivano dobili titulu favorita. Trebalo bi napomenuti da će na njihovoj strani danas stojati i tradicija, s obzirom na to da su ovog rivala savladali na prethodnih 8 utakmica na kojima su bili domaćini, a pritom su primili samo 1 gol i to iz penala.

Ukoliko mislite da će domaćin nastaviti niz pobeda protiv ovog rivala, tip “1“ možete odigrati po kvoti 1,70, dok se pobeda bez primljenog gola (SP1) plaća kvotom 2,75.


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje