utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od 2015. godine možda „sarađuju“

Navbahor Namangan i Qizilqum sastaće se danas od 17 časova po našem vremenu u okviru 9. kola uzbekistanskog prvenstva. Reč je o ekipama koje se nalaze na 7. i na 13. mestu na tabeli. Trenutno je domaćin osvojio 14 bodova, dok je gost osvojio svega 2. Kada je reč o međusobnim susretima, zbog čega i izdvajamo ovaj meč, njihova interesantnost doseže do sezone 2015, kada smo videli naizmenične pobede ove dve ekipe. U sezoni 2016 je dva puta slavio Qizilqum, u sezoni 2017 smo ponovo videli naizmenične pobede. U sezoni 2018 opet viđamo naizmenične pobede, a prošle sezone isti scenario.

Međusobni susreti – Printscreen/Betexplorer.com


Naravno, mi ne možemo da znamo da li ove dve ekipe zaista sarađuju, a to ostavljamo na vama. Nova pobeda domaćina plaća se kvotom 1.24 – 1.33, a gosta kvotom 7-25 – 11.00. Naš savet je da ovaj susret zapišete, pa ćete u revanšu imati dobar razlog na koga da tipujete. U svakom slučaju, srećno!


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Slika preuzeta kao printscreen sa youtube-a

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje