petak, 26. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od 2015. godine u proseku postižu 5,57 golova po meču!

Sa početkom od 20 sati i 25 minuta na programu je utakmica između Austria Klagenfurta i Wacker Innsbrucka koja će se odigrati u sklopi 10. kola austrijske 2. Lige.

Austria Klagenfurt na ovaj meč stiže kao trećeplasirani tim na tabeli jer je do sada ostvarila 4 pobede, 4 remija i 1 poraz i time osvojila ukupno 16 bodova.



Wacker Innsbruck ima samo 1 bod manje u odnosu na današnjeg rivala, uz skor od 4 pobede, 3 remija i 2 poraza, zbog čega u ovom trenutku zauzima 5. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Austria Klagenfurt – Wacker Innsbruck (www.flashscore.com)

Međusobne utakmice ova dva tima su nam godinama unazad donosile veliki broj pogodaka što pokazuje i podatak da su se na poslednjih 7 mreže zatresle ukupno 39 puta ili u proseku čak 5,57 puta po meču.

To je bilo i više nego dovoljno da svaki put prođe tip “GG3+“ (1,85), ali i da čak 5 od 7 puta bude viđen “6+“ koji se danas plaća kvotom 10,50. Šta vi mislite, koliko golova ćemo videti na ovoj utakmici?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje