četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od 2016. godine prosečno postižu 4,5 gola po meču!

U utorak uveče, sa početkom od 21:00, na programu je utakmica 34. kola engleskog Championship-a u kojoj će Reading ugostiti Blackburn Rovers.

Reading na ovaj meč stiže kao petoplasirani tim na tabeli jer je od početka sezone osvojio 54 boda i ostvario ukupno 16 pobeda, 6 remija kao i 11 poraza.

Blackburn Rovers je, sa druge strane, zabeležio 11 pobeda, 7 remija i 14 poraza zbog čega se nakon 32 odigrana kola nalazi na 15. mestu sa 40 poena.

Međusobne utakmice: Reading – Blackburn (www.flashscore.com)

Ako su međusobni susreti ova dva tima po nečemu prepoznatljivi onda su to definitivno golovi sa obe strane. Reading i Blackburn su se od počevši od 2016. godine sastali ukupno 8 puta, a za to vreme su uspeli da postignu ukupno 36 pogodaka ili u proseku čak 4,5 pogotka po meču.

Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata svaki put je bio dobitan “GG3+“, a ukoliko mislite da će se taj niz nastaviti navedeni tip možete odigrati po kvoti 2,55. Tipovi “GG“ i “3+“ se plaćaju kvotom 1,85 odnosno 2,15.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje