utorak, 16. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Australijan opena nije vezao dve pobede

Drugi meč koji nam je zapao za oko je onaj u kom će se sastati Tenis Sandgren i Nikolas Kiker.

Ovde su kladionice postavile skoro pa egal kvote, ali mi se sa tim apsolutno ne slažemo, jer smatramo da je Kiker ovde mnogo veći favorit.

Sandgren je na sebe skrenuo pažnju na Australijan openu kada je uspeo da dogura do četvrtfinala. Inače, on je poznat kao vrlo kontroverzan teniser koji je preko društvenih mreža ulazio u raspravu sa celim svetom. Tako da se za njega slobodno može reći da je mnogo poznatiji po svojim van teniskim aktivnostima nego li po nekim rezultatima.

Od pomenutog Australijan opena prošlo je gotovo tri meseca, a Sandgren je u tom periodu zabeležio svega tri pobede. Od te tri pobede dve su bile predaje. Karbaljes Baena mu je predao i Rio de Žaneiru, a Basilašvili mu je predao u Indijan Welsu. Dakle, jedina pobeda koju je Sandgren zabeležio od Australijan opena jeste pobeda nad Blažom Kavčićem u prvom kolu Hjustona. Takođe treba istaći da je Kavčić daleko od svojih najboljih dana, i da njegova igra na šljaci ne može da se poredi sa Kikerovom.
I tako kada se sve sabere i oduzme može se zaključiti da Sangren ne igra ništa posebno i da je ova kvota na Kikera bukvalno poklon.

Kiker je igrač koji svoju sreću traži na šljaci. Iako retko kad glatko pobedi, vrlo je borben i na šljaci protiv „ovakvih“ igrača mora da ima prednost. Veoma je brz, dobro pokriva teren i njemu ovi uslovi mnogo više leže bez obzira što je šljaka brza.

Sa ovakvom formom Sandgrena Kiker ne bi trebao da ima problema i mi ćemo mu danas ukazati poverenje.

Predlog: Pobeda Kikera 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije sigura, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje