petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Od ovih ekipa možemo da očekujemo efikasan duel!

Sa početkom od 22 sata i 30 minuta po našem vremenu na programu je utakmica 6. kola peruanske Lige 1 u kojoj će se sastati Universidad San Martin i AD Cantolao.

Universidad San Martin se uoči ove utakmice nalazi na 5. poziciji jer je u prethodnih 5 kola osvojio 7 poena i ostvario 2 pobede, 1 remi i 2 poraza.

AD Cantolao je do sada zabeležio samo 1 pobedu kao i čak 4 poraza zbog čega se ovom trenutku, sa 3 poena, zauzima poslednje – 9. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: U. San Martin – AD Cantolao (www.flashscore.com)

Ono što je interesantno u vezi sa njihovim prethodnim okršajima jeste činjenica da su u periodu od aprila 2017. do novembra 2020. godine ovi timovi bili veoma rasploženi za napadački fudbal, te su na poslednjih 9 utakmica uspeli da postignu čak 33 golova.

Zahvaljujući ovakvim rezultatima Universidad San Martina i AD Cantolaoa svaki put je bio dobitan “GG“ (1,70), dok smo “3+“ (1,85) i “GG3+“ (2,25) videli čak 8 od 9 puta.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje