sreda, 24. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Vardara pa do Triglava (najave i predlozi)- 2. decembar 2020!

Nastavkom sezona u svim ligama i kod nas se javljaju noviteti, rešili smo da ponovo uvedemo rubriku koja će izlaziti na sajtu petkom ili subotom (u zavisnosti od toga kada počinje prvi meč) ili u vanrednim kolima kada ima dovoljno materijala za to, a biće posvećena ligama nekadašnje Jugoslavije. Naime, pokušaćemo da iz kola u kolu izvučemo po jedan meč koji iz nekog razloga smatramo dobrim za klađenje (zbog izostanaka, tradicije, forme, saradnje…) i to iz sledećih liga: Super i Prva liga Srbije, 1. i 2. HNL liga Hrvatske, Premier liga BIH, Prva Slovenačka liga, Prva liga Makedonije i Prva liga Crne Gore. Broj parova će varirati od kola do kola, a početkom svih liga, pokušaćemo da po kolu u ovoj rubrici bude šest parova, iz svake zemlje po jedan. Nadamo se da ćemo biti uspešni na vaše i naše zadovljstvo:


Hrvatska: Opet idemo se predlogom iz Druge lige, naime od 13:30 časova u sredu, mladi tim Dinamo Zagreba, dočekuje ekipu Međumurija, domaći tim nalazi se u zoni ispadanja, razlog može da leži u tome što su dosta mlad tim koji se svake sezone menja gotoov u celosti, sa druge strane tim koji je ove sezone najinteresantnije gledati u ligi, Međumurije prosečno igra mečeva sa čak 4,1 golom po utakmici, postigli su 26, a primili 31 gol. Smatramo da gosti ne umeju drugačije nego otvoreno, a to će biti prilika i za mlade igrače Dinama da pokažu šta umeju u ofanzivi i prema tome očekujemo efikasna meč i bar tri gola. NAŠ PREDLOG: 3+ (1,85)


Bosna i Hercegovina: U terminu od 17 časova trenuto prvoplasirani tim Sarajeva, dočekuje ekipu Radnika iz Bijeljine. Domaći tim prikazuje zaista dopadljiv fudbal ove sezone i osim par mečeve kada kada su remizirali, igraju zaista dobru sezonu, igrači poput Rahmanovića, Tatara prave razliku i nezgodni su za sve odbrane lige, sa druge strane ekipa Radnika nije ni blizu u takvoj formi, boriće se za opstanak i trenutno su 10-ti tim lige sa 2 pobede, 6 remija i 8 poraza, poslednja dva gostovanja gubili su 3:1 od Željezničara i 5:0 od Širokog Brijega, pa i danas očekujemo još jedan poraz, uz zavisnosti od raspoloženja domaćina verovatno i ubedljiv PREDLOG: 1&2-5 gola (1,60)


Crna Gora: Ekipa Dečića dočekaće od 15:45 ekipu Podgorice, Dečić je najprijatnije iznenađenje ovogodišnje lige Crne Gore, nalaze se na 2.mestu i posle 15.odigranih kola nemaju poraz, 6 pobeda i 9 remija, uz izuzteno čvrstu odbranu i svega 7 primljenih golova. Sa druge strane FK Podogrica ne igra u sjajnoj formi, nalaze se na 5.mestu sa 5 pobeda, remija i poraza, ali su u poslednje vreme u lošoj formi, nemaju pobedu 6 kola, 4 poraza i 2 remija u tom periodu. Za nas na ovom meču domaćin ne gubi, a da bi se osigruali biramo gotovo izvestan tip. PREDLOG: 1X&0-3 (1,50)


Makedonija:  Od 13 časova nas očekuje duel između Shkupia i Belasice, domaći tim je odčična do sada u ovoj sezoni, ali po nama možda pre favorizovan od strane kladionica jer igraju protiv Belasice koja jeste poslednja, ali koja u poslednja 4 meča ima 2 pobede i 2 remija, pa prema tome kvota od 1,27 svakako predstavlja dosta nezogodan tipa dana. Shkupi se nalazi na 3.mestu sa skorom 7-4-2, naročito dobro igraju na domaćem terenu gde imaju učinak od 5 pobeda i 1 remija i gol razliku 14:6. Sa druge strane rekli smo da je Belasica poslednja, ali su oni slavili na poslednja dva gostovanja u ligi i to protiv Akademije Pandev 1:2 koja im je glavni konkurent za ispadanje, kao i protiv Sileksa 0:1, dok su dva domaća meča remizirali 2:2 sa Rabotničkim i Borecom. Svakako da je domaćin favorit po dosadašnjim rezultatima, ali po nama je sigurnija varijanta naš tip, a ni kvota nije tako loša. Naime na 9 od poslednjih 11 mečeva Shkupija bilo je od 0-3 gola, dok je na mečevima Belasice na 9 od 13 mečeva raspon bio od 0-3 gola.  PREDLOG:1X&0-3(1,70)


Predlozi nisu sto posto sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost!!!

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje