četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Vardara pa do Triglava (najave i predlozi)- 5. i 6. decembar 2020!

Nastavkom sezona u svim ligama i kod nas se javljaju noviteti, rešili smo da ponovo uvedemo rubriku koja će izlaziti na sajtu petkom ili subotom (u zavisnosti od toga kada počinje prvi meč) ili u vanrednim kolima kada ima dovoljno materijala za to, a biće posvećena ligama nekadašnje Jugoslavije. Naime, pokušaćemo da iz kola u kolu izvučemo po jedan meč koji iz nekog razloga smatramo dobrim za klađenje (zbog izostanaka, tradicije, forme, saradnje…) i to iz sledećih liga: 1. i 2. HNL liga Hrvatske, Premier liga BIH, Prva Slovenačka liga, Prva liga Makedonije i Prva liga Crne Gore. Broj parova će varirati od kola do kola, a početkom svih liga, pokušaćemo da po kolu u ovoj rubrici bude šest parova, iz svake zemlje po jedan. Nadamo se da ćemo biti uspešni na vaše i naše zadovoljstvo:


Hrvatska: U subotu se od 15 časova igra susret između Osijeka i Varaždina. Domaći tim je dolaskom novog trenera pokazao da će ove sezone imati bitnu ulogu u ligi, trenutno su u seriji od 10 mečeva bez poraza, a u tom periodu imaju 8 pobeda i 2 remija. Sa druge strane je tim koji je u suprotnom raspoloženju, u 9 mečeva ne znaju za pobedu, 7 poraza i 2 remija tako da je ovde sve jasno, pobeda domaćina uz najverovatnije najmanje dva gola na meču. NAŠ PREDLOG: 1&2+ (1,50)


Bosna i Hercegovina: U terminu od 13 časova u nedelju ekipa Zrinjskog gostuje ekipi Mladost DK u okviru 18-og kola Premijer lige BIH. Ekipa Zrinjskog u prošlom kolu poražena je na domaćem terenu od Željezničara 1:2, iako su golom Bilbije vodili do 58.minuta, pre toga samo bod na gostovanju Slobodi u Tuzli, tako da je sada mostarski tim pred imperativom pobede protiv objektivno jednog od tri najslabija kluba lige, koji je u prošlom kolu slavio protiv poslednjeg na tabeli Olimpika, ali objektivno je na granici kvaliteta za najjači rang takmičenja. Pobeda gosta čini nam se kao izvesna na ovom meču iako će gosti pokušati sve da sačuvaju bod na ovom meču, objektivno pobeda Zrinjskog. PREDLOG: 2 (1,80)


Makedonija:  Od 13 časova u nedelju nas očekuje duel između Striga Trim&Lum dočekuje Akademiju Pandev, situacija je takva da je Struga jedan od najboljih domaćina skor 5-2-0 (12:3) na domaćem terenu, dok su gosti najlošiji gost lige sa skorom 0-1-6 (2:12). Struga je u prošlom kolu poražena od Boreca u gostima 2:1 i sada traži nove bodove na mestu gde će i do kraja sezone osvojiti najveći broj, a to je u Strugi, a najviše se kao i obično očekuje od Nijaza Lena, iskusog veznog igrača. Gosti će teško do boda ovde, tako da smatramo da je pobeda Struge dobar izbor iz Makedonije za ovo kolo. PREDLOG: 1 

 


Slovenija: U nedelju se od 14 časova igra susret Slovenačke Prve lige, gde će aktuelni šampion Celje dočekati Olimpiju. Domaći tim ne pruža ni blizu igre kao prošle sezone, vezali su dva poraza od ekipa Bravo i Maribor, tako da će pod velikim pritiskom igrati protiv tima čije je samopouzdanje na visokom nivou posle pobede u derbiju nad Mariborom 2:0, da bi potvrdili tu pobedu, moraju i danas da jure tri boda, ali svakako da neće srljati i igrati bez razmišljanja jer je Celje jedno od težih gostovanja u ligi. Smatramo da nećemo videti efikasan meč, a odlična igra i izbor je dupla šanasa sa kombinacijom golova. PREDLOG: X2&0-3 (1,85)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje