četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Od Vardara pa do Triglava (najave i predlozi)-23. i 24.septembar

Početkom novih sezona u svim ligama i kod nas se javljaju noviteti, rešili smo da uvedemo novu vikend rubriku koja će izlaziti na sajtu petkom ili subotom (u zavisnosti od toga kada počinje prvi meč), a biće posvećena ligama nekadašnje Jugoslavije. Naime, pokušaćemo da iz kola u kolu izvučemo po jedan meč koji iz nekog razloga smatramo dobrim za klađenje (zbog izostanaka, tradicije, forme, saradnje…) i to iz sledećih liga: Super i Prva liga Srbije, 1. i 2. HNL liga Hrvatske, Premier liga BIH, Prva Slovenačka liga, Prva liga Makedonije i Prva liga Crne Gore. Broj parova će varirati od kola do kola, a početkom svih liga, pokušaćemo da po kolu u ovoj rubrici bude šest parova, iz svake zemlje po jedan. Nadamo se da ćemo biti uspešni na vaše i naše zadovljstvo:

—Prošlog vikenda u ovoj rubrici pogodili smo nekoliko sjajnih predloga, a jedino smo promašili u potpunosti predlog iz Slovenije jer je ekipa Amunij-a remizirala na domaćem terenu, saradnja timova u Makedonij je prošla, kao i u Hrvatskoj 2.ligi gde se pobeda domaćina plaćala kvotom 3,80—


Druga Hrvatska nogometna liga

I ovog vikenda nam je za oko zapao meč Druge Hrvatske lige i meč u kome se sastaje ekipe Sesvete, koji je u prošlom kolu poražen od Šibenika (sumnjamo da je meč odigran uz dogovor dva kluba). U ovom kolu se u subotu od 16:30 ekipa Sesvete sastaje sa ekipom Dugopolja. Sesvete se nalazi na 6.mestu sa skorom 3-1-2, na domaćem terenu imaju skor 1-1-0. Dugoplje se nalazi na 5.mestu i ima skor 3-1-2, ali i bolju gol razliku za 1 gol od današnjeg protivnika. U međusobnim mečevima na stadionu Sesvetea, domaćin je samo u poslednjem meču poražen 0:1, dok je u prostalih 5 mečeva, svaki put slavio.

PREDLOG za klađnje: 1, 1&0-3


Prvenstvo Bosne i Hercegovine

Drugi meč u ovoj rubrici igra se u Premier ligi Bosne i Hercegovine u subotu od 17 časova, a u Mostaru se sastaju ekipe Zrnjskog i Mladosti DK. Naime ovi rivali odigrali su do sada u međusobnoj istoriji 4 meča, i svaki put je slavio Zrnjski. Trenutno stanje je takvo da je Zrnjski prvi na tabeli sa skorom 7-0-1 i gol razlikom 17:7. Mladost DK se nalazi na 3.mestu sa skorom 4-2-2 i gol razlikom 11:9, na gostovanjima imaju skor 1-0-2 i gol razlika 3:6.

PREDLOG za klađenje: 1, 1&2+


MAKEDONIJA PRVA LIGA

Iz Makedonske Prve lige, izdvojili smo meč koji je na programu u nedelju, a sastaju se od 15:30 ekipe Pelistera i Vardara. U međusobnim mečevima ovih rivala, Vardar nije poražen na prethodnih 12 mečeva(8 pobede i 4 remija), prošle sezone od 4 odigrana meča, tri pobede Vardara. Pelister trenutno na 5.mestu sa skorom 2-2-2, dok je Vardar treći sa skorom 3-1-1, postoji mogućnost da gosti odmore nekoliko igrača zbog meča u Ligi Evrope u četvrtak.

PREDLOG za klađnje: 2, 2&2+, X2&2+


Srbija Super liga

Poslednj meč u ovoj rubrici za vikend pred nama, dolazi iz Srpske Super lige, gde se u nedelju od 19 časova na stadionu Čair u Nišu, sastaju ekipe Radničkog i Javora. Radnički iz Niša trenutno na 6.mestu sa skorom 5-3-2 i gol razlikom 13-12, prosečno na mečevima ovog tima pada 2,5 gola po meču. Javor sa druge strane ne igra na nivou partija iz ranijih sezona i trenutno je na 15.predposlednjem mestu sa skorom 1-1-8 i gol razlikom 4:17. Na mečevima ovog tima prosečno viđamo 2,1 gol po meču. Ono što je nama zapalo za oko jesu međusobni mečevi, gde goleade nisu česte, naime ovi timovi odigrali su 11 mečeva u svojoj istoriji, i svaki put je bila prolazna igra 0-2 gola.

PREDLOG za klađenje: 0-2 gola, 0-1 prvo poluvreme&0-1 drugo poluvreme


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima dosadašnjih međusobnih utakmica navedenih ekipa. Predlozi nisu sigurni i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje