Advertisement
MaxBet

Drugi meč na koji ćemo mi staviti novac je sa turnira u Kvinsu, a snage će odmeriti Mađar Marton Fučovič i veteran uz Španije Felisijano Lopez. Na konto starih rezultata na travi, kladionice su stavile Felisijana Lopeza sa favorita. Sve je to ok, ali prošlost je prošlost, a sadašnjost nam pokazuje nešto drugo.
Mi smatramo da je Fučovič ovde bliži pobedi, i pokušaćemo da iskoristimo date uslove.

Imali smo prilike da gledamo Lopeza maltene na svim mečevima koje je odigrao na travi. Ništa to specijalno nije bilo, čak šta više bilo je i razočaravajuće. Španac baš igra bez plana, i sve se svodi na servis. Maksimalno skraćuje poene čak i na travi, a taj njegov bekend slajs koji je njegov zaštitni znak na travi sve manje koristi. Često pruža protivnicima 0:30, ili brejk lopte i čini se kao da mu se ne igra. Lopez ima 37 godina, odavno je zreo za penziju, a naše mišljenje je da će se povući posle Vimbldona iako ništa još nije zvanično objavio.

Marton Fučovič je defanzivno orijentisan igač i mi idemo na tu kartu. Defanziva nikada nije dobro prolazila na travi, ali mišljenja smo da će Mađar uspeti da natera Lopeza na udarac više, i na taj način iznudi grešku. Ima dobar ritern Marton, dobro se kreće i to će biti ključ. Ume i on naravno da kiksne ponekad kada treba da servira za set, ili meč, ali to je neka druga priča. Ovde će sve zavisiti od toga kako će on vraćati servise, a mi mislimo da će biti dobar u tome.

Iako ne preferira travu, Marton Fučovič bi po nama trebao da bude favorit danas. Čak iako Lopez danas bude pobedio ne verujemo da će to biti lako, pa igramo kontra hendikep gemove na Fučoviča.

Predlog za klađenje: Kontra hendikep Fučovič -2,5 1,60
Za hrabrije: Pobeda Fučoviča 2,03

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.