subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Odbojka: Oni su kraljevi parketa u Srbiji!

Vojvodina NS seme osvojila 4. trofej u Super kupu

SENIORI – XI SUPER KUP SRBIJE 2021.

Odbojkaši Vojvodine NS sem četvrti put su triujmfovali u Super kupu Srbije. Novosađani su večeras, u dvorani SC Ibar u Kraljevu, u prisustvu 3500 gledalaca, u meču XI Super kupa 2021. savladali domaću Ribnicu sa 3:1, po setovima 19:25, 26:24, 25:21 i 25:21, posle 115 minuta igre.

skm
Izvor: OSSRB
skm14
Izvor: OSSRB

U izuzetno zanimljivoj utakmici, Ribnica je povela sa 1:0 i imala priliku da duplira prednost. Ipak, Novosađani su uspeli da izjednače, a zatim i reše u svoju korist naredna dva seta za pobedu vrednu prvog trofeja u sezoni.

Izjava Stevana Simića

Izjava Ivana Todorovića

Izjava Slobodana Boškana

Zoran Gajić, predsednik OSS, predao je Stevanu Simiću, kapitenu Vojvodine NS seme, pehar namenjen pobedniku Super kupa Srbije.

Miroljub Ćosić, član Upravnog odbora Banke Poštanska štedionica, i Dražen Pjeranović, generalni direktor Elektromontaže Kraljevo, predali su zlatne medalje odbojkašima Vojvodine NS seme.

Petar Bogunović, predsednik OSV i potpredsednik OSS, predao je Ivanu Todoroviću, kapitenu Ribnice, trofej namenjen finalisti Super kupa Srbije.

Dr Predrag Terzić, gradonačelnik Kraljeva, i Marija Ranđelović, direktor Regionalnog centra Kraljevo Banke Poštanska štedionica, predali su srebrne medalje odbojkašima Ribnice.

U konkurenciji odbojkaša do sada je odigrano 11 mečeva u Super kupu Srbije. Crvena zvezda je osvojila 5 trofeja, Vojvodina NS seme iz Novog Sada 4, a Novi Pazar 2.


Izvor: OSSRB

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje