četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Odbrana im nije jača strana!

Od 20 sati po našem vremenu odigraće se meč 18. kola bolivijske Division Profesional (Apertura) u kojem će se sastati San Jose i Real Potosi.

San Jose se uoči današnje utakmice nalazi na 10. poziciji sa ukupno 22 osvojena boda i skorom od 6 pobeda, 4 remija i 7 poraza.



Real Potosi, sa druge strane, iza sebe ima skor od 5 pobeda, 3 remija i 9 poraza zbog čega trenutno zauzima 11. poziciju sa 18 poena.

Međusobne utakmice: San Jose – Real Potosi (www.flashscore.com)

Međusobne utakmice ova dva tima su već postale prepoznatljive po prepunim mrežama, što i nije iznenađenje s obzirom na to da se radi o Bolivijcima. Na prethodnih 9 utakmica između San Josea i Real Potosija imali smo priliku da vidimo ukupno 34 gola ili u proseku čak 3,78 gola po meču.

Zahvaljujući ovakvom nizu rezultata svaki put je bio dobitan tip “3+“ (1,40), dok smo “GG“ (1,40) i “GG3+“ (1,65) videli na čak 7 utakmica. Koliko golova će postići ovog puta?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje