četvrtak, 18. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Odbrane su u drugom planu na njihovim susretima

Ekipe Hoffenheim II i Hessen Kassel sastaće se danas, u terminu od tačno 19 sati, a u pitanju je utakmica 10. kola nemačke Regionallige Sudwest.

Hoffenheim II se uoči ovog susreta nalazi na 11. mestu, jer je na 8 odigranih utakmica osvojio 11 bodova, ostvarivši 3 pobede, 2 remija i 3 poraza.

Hessen Kassel ima 1 bod više i zauzima jedno mesto iznad protivničkog tima, a od početka sezone je uspeo da zabeleži 3 pobede, 3 remija i 3 poraza.

Međusobne utakmice: Hoffenheim II – Kassel (www.flashscore.com)

Dueli sa golovima u obe mreže i generalno velikim brojem pogodaka nisu retkost u nižim ligama Nemačke, a Hoffenheim II i Hessen Kassel su pravi primer toga. Naime, na svakoj od poslednjih 8 utakmica između ovih dveju ekipa zatresle su se obe mreže, a na čak 6 od njih 8 smo takođe mogli da vidimo i bar tri gola. Ako mislite da ćemo i danas gledati efikasan okršaj tip “GG“ možete odigrati po kvoti 1,60, dok se tipovi “3+“ i “GG3+“ plaćaju kvotom 1,55, odnosno 1,80.


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje