petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Odigrali su 9 utakmica, a na svakoj je bio dobitan isti tip

Sa početkom od 20 sati i 45 minuta na programu je utakmica 1. kola engleske National League North u kojoj će se sastati Leamington i Boston United.

Leamington je prethodnu sezonu završio na 18. poziciji sa ukupno 35 bodova, jer je na 32 odigrane utakmice ostvario 9 pobeda, 8 remija kao i 15 poraza.



Boston United je, sa druge strane, imao 17 pobeda, 7 remija i 8 poraza pa je na kraju sezone, sa 58 osvojenih poena, uspeo da zauzme 3. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Leamington – Boston Utd (www.flashscore.com)

Ako bacimo pogled na međusobne susrete ova dva tima moći ćemo da vidimo veoma interesantan niz. Naime, Leamington i Boston su u prošlosti odigrali ukupno 9 utakmica, a na svakoj od njih smo mogli da vidimo najviše 2 gola pa samim tim i prolaz tipa “0-2“.

Ukoliko mislite da će navedeni niz biti nastavljen, tip “0-2“ možete ispratiti po kvoti 1,70. Sa druge strane, za prekid niza i “3+“ se nudi kvota 2,10. Koliko golova vi očekujete danas?


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)


Svi predlozi zasnovani su isključivo na statistici i rezultatima sa prethodnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje