četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Odlične kvote u sedmoj ligi Engleske

Ekipe Biggleswade Town i St. Ives Town sastaće se ovog ponedeljka, sa početkom od tačno 16 časova, a u pitanju je meč 5. kola engleske Southern League Central Division.

Biggleswade Town se nakon četiri odigrana kola nalazi na 11. poziciji, sa ukupno 5 bodova, dok na svom kontu ima 1 pobedu, 2 remija i 1 poraz.

St. Ives Town je sa druge strane zabeležio 2 pobede, 1 remi i 1 poraz zbog čega u ovom trenutku ima ukupno 7 osvojenih poena i zauzima 7. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Biggleswade Town – St. Ives (www.flashscore.com)

Što se tiče međusobnih okršaja Biggleswade Town-a i St. Ives Town-a, interesantan je podatak da se ni na jednoj od od poslednjih 6 utakmica nisu zatresle obe mreže te da je na svakoj od njih bio dobitan tip “NG“. Za nastavak navedenog niza se nudi kvota 2,65, dok se tip “0-2“, koji je prošao čak 5 od 6 puta, plaća kvotom 2,55. Šta vi mislite, hoće li ovi tipovi proći i danas?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje