petak, 29. mart 2024.

t1x2.net

spot_img

Održan žreb pred novu sezonu serije A!

Juče je održan žreb za novu sezonu serie A, koja startuje 20. avgusta utakmicama 1. kola. Aktualni šampion serije A i vicešampion Evrope, ekipa Juventusa, odbranu titule počinje pred svojom publikom, protiv Kaljarija. Roma će na stratu bez „princa Rima“ – legendarnog Totija, imati jako neugodno gostovanje Atalanti, a u 2. kolu će igrati derbi meč kola, na svom stadionu, protiv Intera. Napoli u 1. kolu putuje u „grad ljubavi“, gde ga očekuje okršaj sa povratnikom u elitu Veronom. Milan koji se strašno pojačao i koji ima mnogo veće ambicije nego prethodnih sezona u 1. kolu gostuje ekipi Krotonea.

Kompletni parovi 1. kola su: Atalanta – Roma, Bolonja – Torino, Krotione – Milan, Verona – Napoli, Inter – Fiorentina, Juventus – Kaljari, Lacio – SPAL, Sampdorija – Benevento, Sasuolo – Đenova i Udineze – Kjevo.

Od gradskih derbija i zanimljivih okršaja, prvi okršaj Milana i Intera je na programu 15. oktobra, a u istom kolu će snage odmeriti i Roma i Napoli. Derbi Rima između Rome i Lacija je zakazan za 19. novembar. Branilac titule Juventus će 12. oktobra dočekati Inter, dok će 29. oktobra gostovati Milanu. Šampionat će biti okončan, nešto ranije, 20. maja zbog Mundijala u Rusiji naredne godine.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje