subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Održan žreb za Triglav osiguranje Kup Radivoj Korać 2021.

Žreb za završni turnir Triglav osiguranje Kupa Radivoja Koraća, koji će se od 11. do 14. februara 2021. odigrati u Novom Sadu, u velikoj i maloj dvorani SPENS, održan je u studiju TV Arena sport.

U četvrtfinalu će se sastati u četvrtak od 15.00 sati Mega Sokerbet – Mladost Zemun, od 17.00 FMP – Vojvodina, u 19.00 časova Partizan NIS – Borac i u 21.00 Crvena zvezda MTS – SPD Radnički d.o.o.

Pobednik duela Mega Sokerbet – Mladost Zemun će u subotnjem polufinalu od 18.30 ići na pobednika meča FMP – Vojvodina, dok će bolji iz meča Partizan NIS – Borac od 21.00 sat odmeriti snage sa boljim iz okršaja Crvena zvezda MTS – SPD Radnički d.o.o.

Sve utakmice prenosiće televizija „Arena Sport“.

Parove su izvlačili naši bivši košarkaški asovi, koji su i sami igrali u ovom takmičenju i osvajali ga, Željko Rebrača i Zoran Sretenović.

Gost specijalne emisije posvećene ovom žrebu bio je i generalni sekretar Košarkaškog saveza Srbije Zlatko Bolić, koji je govorio o predstajećem Kup takmičenju.

Zahvalio bih se Nišu i regionalnom Košarkaškom savezu Istočne Srbije na odličnoj organizaciji prethodnih godina. Hvala gradu Novom Sadu koji nam je omogućio da se ove godine Kup organizuje u vojvođanskoj prestonici, Košarkaškim savezima Vojvodine i Novog Sada, naslovnom sponzoru Triglav osiguranju i svim našim poslovnim partnerima koji su godinama uz nas… Nažalost, ovaj Kup će biti bez publike, ali verujem da će ostati upamćen po organizaciji u ovim specifičnim uslovima. Očekujem kvalitetne i zanimljive utakmice, bneka svi budu zdravi, neka se takmiče i neka najbolji pobedi – rekao je Zlatko Bolić.

Ove sezone, prvi put je u žrebu bilo pet ABA ligaša, pa se Borac, kao najslabije plasiran nakon 13 kola ABA lige, našao u šeširu sa ekipama iz Košarkaške lige Srbije.

Novi Sad je poslednji put bio domaćin završnice Kupa 2003. godine.

Naslovni sponzor Kup takmičenja je i ove godine „Triglav osiguranje“. Žreb je održan u skladu sa svim preporukama Kriznog štaba u cilju sprečavanja širenja zarazne bolesti prouzrokovane virusom Kovid-19. Izvlačenje parova je obavljeno bez prisustva predstavnika klubova i predstavnika medija, zbog čega je i obezbeđen direktan TV prenos na TV Arena sport.

RASPORED TRIGLAV OSIGURANJE KUPA RADIVOJ KORAĆ 2021.

ČETVRTFINALE – ČETVRTAK 11. 2. 2021.

15.00 (mala dvorana SPENS): Mega Sokerbet – Mladost Zemun.

17.00 (velika dvorana SPENS): FMP – Vojvodina.

19.00 (mala dvorana SPENS): Partizan NIS – Borac.

21.00 (velika dvorana SPENS): Crvena zvezda MTS – SPD Radnički d.o.o.

Polufinala i finale igraju se u velikoj dvorani SPENS. Polufinalni mečevi igraće se u subotu 13. 2. 2021. od 18.30 i 21.00, a finale je na programu u nedelju 14. 2. 2021. u 21.00.


Izvor: KSS

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje