Odustajanje nije opcija za Ibrahimovića

0
Advertisement

Nakon što se švedski as Zlatan Ibrahimović ozlijedio na utakmici Europske lige protiv Anderlechta krenule su iznimno loše prognoze. Pored toga, pričalo se kako je ovo i kraj nogometne karijere jednog od najvećih u ovom sportu.

Sve to je potreslo i upravu i navijače Manchester Uniteda, te se nakon prvog pregleda smatralo da Ibra neće na nogometne terene do početka 2018. godine , no i nastavile su se spekulacije o kraju igračke karijere.

Sve to je 35-godišnji Ibrahimović demantirao te poslao jasnu poruku  uz sliku svojih nogu na Instagramu. U samom tekstu „našalio“ se kako je sve ovo vrijeme i igrao koristeći samo jednu nogu.

“Prije svega, hvala svima na podršci i ljubavi. Nije novost da sam se ozlijedio i da me neko vrijeme neće biti. Proći ću i to kao i sve drugo i vratiti se još jači. Sve ovo vrijeme igrao sam s jednom nogom te samim time ni ova situacija nije ništa otežavajuća.  No, jedna stvar je sigurna, ja ću odlučiti kada je gotova moja karijera te odustajanje nije opcija za mene. Vidimo se uskoro!”

 


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici za još vijesti !

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here