četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Olimpijski šampioni stigli u Beograd: Lavina emocija i pesma “A sad adio” (VIDEO)

Olimpijski šampioni, vaterpolisti Srbije, doputovali su jutros u Beograd, a na Aerodromu “Nikola Tesla” održana je veoma emotivna konferencija. Posle izjava Filipa Filipovića i Branislava Mitrovića, Stefan Mitrović je uzeo mikrofon i zamolio sve prisutne da zajedno sa njim otpevaju pesmu “A sad adio”, što je izazvalo jaku emociju kod selektora, Dejana Savića, ali i većine igrača.

Filip Filipović jedan je od sedmorice vaterpolista koji se opraštaju od reprezentacije:

– Ja sam samo jedan od ovih momaka. Velika mi je privilegija biti deo ekipe i kaptien na kraju ovog, za nas, poslednjeg plesa. Hvala Dejanu Saviću, velikom čoveku, što je sve ovo trpeo i potajno plakao kako bi sve ovo bilo moguće. Mnogo žrtve stoji iza ovoga, mnogo odricanja. Ali kada se ovako završi, sve ima smisla. Hvala Srbijo, ovo je za vas – poručio je Filipović.

Posle njega, prisutnima se obratio najbolji golman Olimpijskih igara Branislav Mitrović.

– Osvojili smo drugo olimpijsko zlato. Najveći uspeh u istoriji srpskog olimpijskog sporta. Samo mi zanmo koliko samo ‘ginuli‘ za ovaj uspeh. Živela Srbija – rekao je najbolji golman turnira.

Zatim je mikrofon uzeo Stefan Mitrović, koji je ustao i zapevao pesmu “A sad adio”, a kako je to izgledalo pogledajte ovde:


Izvor: Vaterpolo vesti

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje