subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Olimpik iz Donjecka predstavio 3 najnovija pojačanja!

Ukrajinski premijerligaš Olimpik iz Donjecka danas je objavio imena 3 najnovija pojačanja, a reč je o ukrajinskom golmanu Artjomu Kičaku, levo beku Oleksandru Mihunovu i centralnom napadaču Ilji Mihaljovu.

28-godišnji golman Artjom Kičak stigao je besplatnim transferom iz redova luckog Volinja, a potpisao je ugovor do kraja juna 2018. godine. Tokom svoje karijere nastupao je za prvi, drugi i treći tim Dinama iz Kijeva, a u redove njegove doskorašnje ekipe stigao je tokom leta 2013. godine. Za Volinj je do danas ostvario ukupno 40 nastupa i pritom je 59 puta bio savladan, dok je tokom prethodne sezone primio 30 golova na 18 utakmica.

23-godišnji levi bek Oleksandr Mihunov stigao je na pozajmicu iz donjeckog Šahtjora do kraja tekuće godine. Karijeru je započeo 2011. godinu u Dnjepru, a do danas je zvanično nosio samo dres Šahtjora, iako je kao pozajmljeni igrač branio boje Iljičevca iz Marijupolja (sada samo Marijupolj). Za Šahtjor do danas nije ostvario ni 1 nastup, ali je tokom prolećnog dela prošle sezone u dresu Marijupolja odigrao 11 utakmica.

26-godišnji centralni napadač Ilja Mihaljov poslednji angažman imao je u ruskoj Luč-Energiji iz Vladivostoka iz koje je stigao besplatnim transferom i potpisao ugovor do kraja sezone 2017-18. Prve fudbalske korake napravio je u donjeckom Šahtjoru, a do danas je bio član Šahtjora-3, Metalurga i Olimpika iz Donjecka, Amkara iz Perma, Karpata, Oleksandrije, Himkija, Luč-Energije, Njeftehimika, Toma iz Tomska, Tosna, Aktobea i na kraju ponovo Luč-Energije. Za ovu ekipu ukupno je ostvario 54 nastupa, uz 8 golova i 3 asistencije, dok je tokom prošle sezone odigrao 31 utakmicu i pritom postigao 3 i namestio 2 gola.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje