subota, 20. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Omladinac Čukaričkog pojačao lučansku Mladost!

Jedan od najvećih talenata srpskog fudbala, 19-godišnji vezista Zehrudin Mehmedović, danas je postao najnovije pojačanje ekipe Mladosti iz Lučana. Mladi srpski reprezentativac će kroz nekoliko dana i zvanično biti predstavljen svojim novim saigračima.

Ovaj 19-godišnji ofanzivni vezista prve fudbalske korake napravio je u ekipi Novog Pazara iz njegovog rodnog grada. Nakon toga prešao je u redove beogradskog Čukaričkog sa Banovog brda sa kojim je prvi profesionalni ugovor potpisao 2014. godine. Do danas je ostvario svega 5 nastupa za prvi tim, dok je u okviru UEFA Omladinske lige odigrao 4 utakmice i za to vreme postigao 1 gol. Do prelaska u Mladost zvanično je bio igrač omladinskog, tj. U19 tima Čukaričkog.

Mladi fudbaler takođe je nastupao i za mlađe kategorije srpske reprezentacije, a za U16, U17 i U18 tim ostvario je ukupno 33 nastupa uz 5 postignutih golova.

Treba istaći da je tokom 2015. godine od strane britanskog Guardijana naznačen kao jedan od 50 najtalentovanih mladih igrača u celoj Evropi.


Ukoliko već niste, zapratite nas na našoj Facebook stranici i ostanite u toku sa najnovijim vestima iz sveta sporta.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje