Advertisement

Sa početkom od tačno 16 časova na programu je utakmica 21. kola belgijske 1B Pro League u kojoj će se sastati Lierse i Seraing.

Lierse se trenutno nalazi na pretposlednjoj, 7. poziciji jer je od početka sezone osvojio samo 14 bodova, pritom ostvarivši 4 pobede, 2 remija i 14 poraza.

Seraing, sa druge strane, ima skor od 10 pobeda, 2 remija kao i 7 poraza zbog čega u ovom trenutku, sa ukupno 32 poena, zauzima 2. mesto na tabeli.

Međusobne utakmice: Lierse – Seraing (www.flashscore.com)

Što se tiče međusobnih okršaja ova dva tima, možemo da primetimo da su u poslednjih nekoliko godina i Lierse i Seraing bili veoma napadački orijentisani pa su na prethodnih 6 susreta uspeli da postignu čak 29 pogodaka ili u proseku skoro 5 golova po meču.

Zahvaljući navedenom nizu rezultata, tip ”GG3+” (1,75) je bio dobitan svih 6 puta, dok smo tip ”GG4+” (2,45) mogli da vidimo na svakom od poslednja 4 meča. Šta vi mislite, hoće li timovi iz Belgije nastaviti sa goleadama?


Svi predlozi su zasnovani isključivo na statistici i rezultatima sa međusobnih susreta navedenih ekipa. Predlozi nisu ”100% sigurni” i igrate ih na sopstvenu odgovornost.


Lajkujte našu Facebook stranicu https://www.facebook.com/sportskenovosti.net/

Zapratite nas i na Instagramu https://www.instagram.com/sportskenovostinet/


Naslovna fotografija: Youtube (Screenshot)

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here