četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Oni su najbolji pojedinci kluba u ovoj sezoni

Mančester Junajted igra još jednu sezonu za zaborav, nisu uspeli da osvoje nijedan trofej, pritom nisu bili ni konkurentni u borbi za naslov prvaka Premier lige, a da nevolja bude još veća naredne sezone neće biti deo najkvalitetnijeg klupskog takmičenja – Lige Šampiona.

Ipak, bilo je igrača u redovima engleskog velikana koji su ostavili pozitivan utisak i koji su odigrali dobru sezonu, barem na individualnom planu.

Standardni levi bek, Luk Šo koji je tokom ove godine i potpisao novi ugovor sa klubom do leta 2023. godine, ukupno je odigrao 40 utakmica u svim takmičenjima u ovoj sezoni, te je poneo epitet najboljeg fudbalera kluba u sezoni 2018/2019, odnosno osvojio je nagradu „Sit Matt Busby“ koje se dodeljuje najboljem pojedincu. On je tokom aktuelnog prvenstva osvojio tri priznanja za najboljeg igrača meseca u avgustu, septembru i martu.

 

„Ponosan sam što sam osvojio ovu prestižnu nagradu, pogotovo što dolazi od navijača. Oni su i u teškim vremenima uvek su verovali u mene i lepo je videti da još uvek to rade, te su glasali za mene. Ipak, radije ne bih osvojio pojedinačne trofeje, već bih želeo to da uradimo kao tim. Moramo krenuti dalje i fokusirati se na sledeću sezonu i ono što dolazi“, kazao je Šo.

 

Brazilski fudbaler, Andreas Pereira poneo je nagradu za najbolji gol u sezoni, koji je postigao na utakmici protiv Sautemptona u Premier ligi.

 

Talentovani, 17-godišnji napadač, Mejson Grinvud dobitnik je nagrade za najboljeg mladog fudbalera ove sezone.

 

Što se ženske sekcije kluba tiče, Keti Zelem dobitnica je nagrade za najbolju fudbalerku Mančester Junajteda.

 

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje