četvrtak, 25. april 2024.

t1x2.net

spot_img

Oni su nas navikli na medalje: Vaterpolisti i tekvondisti otputovali za Tokio

Za Tokio su poleteli vaterpolisti i tekvondo tim Srbije. Milica Mandić je u Londonu 2012. godine osvojila zlato, Tijana Bogdanović je u Riju 2016. godine osvojila srebro, dok su se vaterpolisti vratili sa pomenutih Olimpijskih igara sa zlatom (2016.) i bronzom (2012.). I u Tokiju će biti pretendenti na potencijalne tri medalje, a to su svojim izjavama potvrdili selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić, kao i tekvondiskinja Milica Mandić. Oni su pred poletanje za Tokio izjavili:

Mi smo u završnici jednog velikog ciklusa priprema, i u Kašivazakiju ćemo odigrati utakmicu sa reprezentacijom Crne Gore. Tim je skrojen na jako visokom nivou. Što se tiče Olimpijskih igara, nije bitna grupna faza, bitno je na koga idemo u četvrtini finala. Ne želimo da kalkulišemo nijednog momenta, i siguran sam da ova reprezentacija može da osvoji neku od medalja – Dejan Savić.  

Zadovoljna sam pripremnim delom. Uvedeni smo jako dobro u takmičarski deo. Zadovoljna sam formom, imali smo nekoliko test turnira do sada. Očekivanja su visoka, prvo sami od sebe očekujemo mnogo, a onda i javnost – Milica Mandić.

Povezani članci

ODGOVORITE

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Poslednje