Kladionice su opet potcenile Pabla Kuevasa. U meču protiv Denisa Šapovalova pokazao je koliko je dobar igrač. Svaku šansu je koristio, maksimalno eksploatisao slabosti Šapovalova i na kraju zasluženo slavio. Danas ga ruku na srce čeka mnogo teži protivnik, ali i protiv njega je itekako moguće igrati.

U pitanju je austrijski teniser Dominik Tim. Mišljenja smo da je kvota 1,20 premalo na Tima i da je ova kvota postavljena samo na osnovu renkinga koji sa formom i igrama nema nikakve veze.

Austrijanac nije oduševio protiv Cicipasa. Da je Grk iole iskusniji mogao je lagano da dobije meč. Ušao je u raspravu sa sudijama i energiju trošio sa nebitne stvari. To je po nama glavni razlog poraza, jer u svim segmentima igre Cicipas je bio u egalu sa Timom. No, iskustvo je to i ono se ne može kupiti, a ovoga puta je bilo na strani Tima.

Kada je ovaj meč u pitanju od njega očekujemo veliku borbu. Ovaj beton je jako spor, a pošto se obojica najbolje snalaze na šljaci meč bi trebao da se odvija kao da se igra na šljaci. Razmene će biti dugačke kao i gemovi, a pobediće onaj koji bude bio bolje fizički pripremljen.

Tim na betonu nije isti igrač kao onaj na šljaci, i Kuevas može da mu parira. Dvoumili smo se između opcije da Kuevas osvoji set i over, a po nama sigurnija je ova druga opcija.

Predlog : više od 21,5 gemova 1,75

Napominjemo da je ovo samo predlog koji nije siguran, a igrate ga na sopstvenu odgovornost.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.